Elegem van, mit csináljak?!
1. hormon problémákra kivizsgálás
2. sok víz ivászat
3. sós, fűszeres ételek, édességek kerülése
4. meditációs gyakorlatok a stressz kezelésre
5. allergia vizsgálat, nem e vagy ételallergiás (én pl a paradicsomtól pattogok ki)
6. megfelelő krémek használata (van hogy az ember tévesen állapítja meg a bőrtíousát zsírosnak, és olyan krémeket stb használ ami szárítja a bőrt, erre a bőr védekezésként fokozza a fagyú termelést, amitől a bőr még jobban zsírosodik
reggel és este arctisztítás előtt töröld át a bőröd babapopsi törlőkendővel, lehetőleg olyannal amiben van aloe vera
nekem most ilyen van, de nem elég nedves, kicsit feltöltöttem vízzel, de máskor nem ilyet veszek
mindenféle arclemosó helyett használj teafaolajos szappant, kifejezetten pattanásos bőrre van
[link] ezt még nem próbáltam
[link] és ezt sem, de sok jót írnak róla
krémek közül nem nagyon tudok ajánlani semmit, de próbálj pár zsíros / kombinált bőrre valót
esti arctisztítás után fújom be vele az arcom utána kenem be hidratálóval
nemrég vettem Freeman pakolást, még nagyon sokat nem tudok róla mondani, de biztosan jót tesz, most a Tesco- ban akciós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!