Van valakinek hasonlóan problémás arcbőre?
Nekem is tág pólusú a bőröm. Ami használ, az Yves Rocher "pure system" pórusösszehúzó tonikja, és hiába zsíros a bőröm, hidratáló krémet mindenképpen kell használnom. (Ugyancsak Yves Rocher termék a Hydra vegetal vékonyan felkenve.) Utána kényelmes, kellemes a bőröm. Fodrászkellékesnél vettem uborkás "Peel-off" maszkot, ami egy lehúzható pórusösszehúzó pakolás. Hetente egyszer ezt is használom, meg ugyancsak hetente nagyon kevés joghurtot
összekeverve élesztővel. Az arcodon hagyod, amíg megszárad és lemosod langyos vízzel. A mitesszer képződést ezek megelőzik.
Én ezt használom minden nap, kivéve a pórustisztítós napot, igaz fiúknak való, de szépen mattít és kiegyenlíti a bőröm: [link]
Ezen kívül hetente kétszer radírozom az arcom ezzel, ez is szépen egyenlít: [link]
Egy héten egyszer használom a Nivea pórustisztító tapaszát, utána teafaolajos-vizes vattakoronggal törlöm át az arcom, utána láthatóan tisztább.
Köszönöm a válaszokat!
Lehetséges, hogy neked van igazad utolsó. :) Ha mást nem is, legalább mondanak valamit, hogy milyen típusú az arcbőröm és ha szerencsém van talán még egy vagyonba sem kerül, amit ajánlanak/felírnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!