Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van valakinek hasonlóan...

Van valakinek hasonlóan problémás arcbőre?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy elég nehezen kezelhető az arcbőröm. Általánosságban eléggé olajosnak mondható, mert folyton fénylik, ami képeken nagyon feltűnő. Azonban ha megmosom az arcom, akárcsak sima vízzel is (tehát szappan meg mindenféle kencefice nélkül), több helyen is kiszárad, feszül és hámlik. Aztán persze később újból beolajosodik. Ráadásul a pórusaim is nagyon tágak és ha megtelnek szennyeződéssel az eléggé látszik is. Egyszerűen fogalmam sincs, hogy mivel kellene kezelnem. :( Egyszer hallottam talán, hogy a sószappan elég sokféle arcbőrre jó hatással van. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Esetleg más megoldás, ami segíthet?

2014. jún. 22. 12:18
 1/6 anonim ***** válasza:
52%

Nekem is tág pólusú a bőröm. Ami használ, az Yves Rocher "pure system" pórusösszehúzó tonikja, és hiába zsíros a bőröm, hidratáló krémet mindenképpen kell használnom. (Ugyancsak Yves Rocher termék a Hydra vegetal vékonyan felkenve.) Utána kényelmes, kellemes a bőröm. Fodrászkellékesnél vettem uborkás "Peel-off" maszkot, ami egy lehúzható pórusösszehúzó pakolás. Hetente egyszer ezt is használom, meg ugyancsak hetente nagyon kevés joghurtot

összekeverve élesztővel. Az arcodon hagyod, amíg megszárad és lemosod langyos vízzel. A mitesszer képződést ezek megelőzik.

2014. jún. 22. 12:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,majd utánanézek ezeknek a termékeknek! :)
2014. jún. 22. 12:39
 3/6 anonim ***** válasza:
A pakolások felvitele előtt nem árt egy arcradírozás. Eltávolítja az elhalt hámrétegeket és jobban felszívódnak az anyagok.
2014. jún. 22. 13:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Én ezt használom minden nap, kivéve a pórustisztítós napot, igaz fiúknak való, de szépen mattít és kiegyenlíti a bőröm: [link]

Ezen kívül hetente kétszer radírozom az arcom ezzel, ez is szépen egyenlít: [link]

Egy héten egyszer használom a Nivea pórustisztító tapaszát, utána teafaolajos-vizes vattakoronggal törlöm át az arcom, utána láthatóan tisztább.

2014. jún. 22. 13:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Én inkább elmennék bőrgyógyászhoz,mert ott tudnak konkrétan neked ajánlani valamit.Persze ha telik rá.Viszont szerintem különböző kenceficék próbálkozása során simán ellehet költeni azt az összeget feleslegesen :)
2014. jún. 22. 14:41
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Lehetséges, hogy neked van igazad utolsó. :) Ha mást nem is, legalább mondanak valamit, hogy milyen típusú az arcbőröm és ha szerencsém van talán még egy vagyonba sem kerül, amit ajánlanak/felírnak.

2014. jún. 22. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!