Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szokott valakinek hasonlóan...

Szokott valakinek hasonlóan lenni?

Figyelt kérdés
Kérdésem az ovulációhoz kapcsolódik. Nem mérek, nem tesztelek, figyelek :) 4 hónapja figyelem meg magamon, hogy az általam vélt ovulációhoz képest 2-6 nappal mensi szerű érzéseim vannak 2 napig. Aztán teljesen eltűnik minden, amíg meg nem jön. A ciklusaim 27-30 naposak. Abban a két napban megváltozik a tojásos nyák krémesre (bocsi). A múlt hónapban a 17-18 napon voltam így most meg a 19-20 napon. Ez mitől lehet? Tévesen gondolom, hogy ovuláció?

2013. nov. 21. 14:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem mindig a 18-20. napon volt ovulációm a "tüneteim" szerint, és ehhez is időzítettünk, be is jött. :) Soha nem használtam teszteket, és soha nem mértem, de ezeket tapasztaltam, amiket te. Én azt gondoltam, hogy ovuláció, és belevágtunk. Másfél éves a kiscsaj.
2013. nov. 21. 14:58
 2/2 A kérdező kommentje:
És idáig úgy próbálkoztunk, hogy 'nagykönyv' szerinti időben, a ciklus első felében voltunk többet együtt, de most úgy voltam vele, hogy amikor ezt éreztem, kezdeményeztem :) Kíváncsi vagyok, hogy sikerült-e, de jó hallani, hogy nem vagyok egyedül :)
2013. nov. 21. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!