Milyen az ideális testméret?
Figyelt kérdés
2006. nov. 17. 17:19
1/10 anonim válasza:
Ha létezik ilyen, akkor az ideális a 60-90-60, de ugyanezekkel az arányokkal bármekkora testméret ideális.
2/10 anonim válasza:
90 60 90 inkább és nem fordítva.De ez egy csontváz mérete, a valódi nő méretét a mosoly hosszúsága és milyensége adja meg nem a ruha mérete.
3/10 anonim válasza:
150cm magas, 190kg xD! nah jó, csak viccelek... am izlések és pofonok =) nekem pl a 170cm magas, 60 kilos csajok tetszenek =)
4/10 anonim válasza:
Lánynál 170 cm magasság, 57-63 kiló :)
Fiúnál 190 cm magasság 90- 100 kiló :)
5/10 anonim válasza:
Idea=elképzelés. Innentől sajnos magadra vagy utalva :D
6/10 anonim válasza:
Csúnya lehetek alkatilag ha 156 cm és 48kg vok?
L/13
7/10 anonim válasza:
OFF:
Köszi srácok! 170 cm 60 kg vagyok :D
Bocsi az offért :)
8/10 anonim válasza:
Én 170 és 55. Nekem így jó. :D És asszem másnak is bejön. De nem bánnám még azt az 5kg-t. :D
9/10 anonim válasza:
én 171 cm vagyok éa 60 kg.Szerintem ez így pont jó akinek nem tetszik az meg nem néz rám ennyih:)
10/10 anonim válasza:
én 15 vagyok, 167 centi és majdnem 50 kiló:D és én így szeretem magam... + még van időm nőni és szélesedni is .! amúgy ízlések és pofonok- valaki az alacsonyakra és teltebbekre, valaki a magasakra és vékonyakra bukik... ezt neked kell eldöntened!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!