Voltatok már hajmodellek? Milyen volt, és milyen lett a hajatok?
Figyelt kérdés
2014. jún. 15. 15:47
1/3 anonim válasza:
én konkrétan nem, de bárkivel beszéltem, aki volt eddig, egytől-egyik MINDENKINEK tönkrebaszták a haját. vagyis ez így nem igaz, mert van egy ismerősöm, aki pesten a schwarzkopf akadémián (azt hiszem, ez a neve), csináltatott ombre frizurát magának, na az jó lett. de mindenki más azt mondta idáig, hogy egy kontyot csináltak a hosszú hajából és szanaszét törték az egészet, levágták meg befestették - és akkor jól nézett ki frissen, utána egy mosás után már borzasztó volt, mert azt úgy kellett volna beállítani, stb.. szóval nagyon meg kell gondolni hogy mit csinálsz, főleg ha hosszú a hajad és nem nő meg 1 hónap alatt. én pl. ezért nem megyek sehova, ha jót mondanak róla, ha nem.
2/3 anonim válasza:
Ismerősöm volt, neki jó formát vágtak, nem lett sokkal rövidebb, szépek lettek az árnyalatok. De ő is csak azért vállalta el, mert ismerőse csinálta, és tudta, hogy ügyes a srác.
3/3 anonim válasza:
Nekem volt egy osztálytársam anno, akinek amúgy is ilyen rövidebb típusú (állig érő kb) haja volt, kopott vörös. Volt valami ilyesmi modell és nem tudom sokat nem változtattak annyira a fazonján, de a színe ilyen lilás-vöröses lett. Nem emlékszem pontosan, de az biztos, hogy neki istenien állt:D Meg is dicsérte mindenki:D Hozzá passzolt. Szóval nem lesz mind szar:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!