Arc-peeling? Voltatok már?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam bőrgyógyásznál és felvetette az arc-peelinget is az aknékra. Azt mondta hetente egyszer kellene menjek 3 alkalommal és nagyon szépen letisztulna az arcom (persze krémeket is írt fel, nem csak ebből állna a kezelés). De azt is mondta,hogy nagyon durván hámlana az arcom (amit persze lealapozni sem lehet,hiszen úgy még csúnyább) a kezelések alatt. Nektek milyen tapasztalataitok vannak? Megérné elmenni?2013. nov. 7. 14:29
1/2 anonim válasza:
Én magamnak csinálom. Használtam már TCA savat (attól nagyon hámlik, de gyorsan javul a látvány) aztán áttértem glikol savra mert az nem hámlik látványosan.
A mélyhámlasztás (TCA) után besötétedik a bőr. Olyan mint egy másodfokú égési sérülés. 7-10 nap alatt lehámlik a bőr. Először nagyobb darabokban, aztán a maradék szép lassan. Nem igazán lehet vele utcára menni de szerintem megéri. Aknésoknak különösen.
Bőrgyógyásznál meg kozmetikusnál gondolom jóval többe kerül.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem lehet utcára menni? :( Elég ijesztő, így nem hiszem,hogy bevállalom. Suliba járok, és nem valószínű,hogy kapok 'maradjotthonhogyszebbéváljonazarcod' szabadnapokat. :( De a doktornő tényleg nagyon dicsérte..vakációban biztosan elmegyek..És az,amit otthon csinálsz,hogyan zajlik? Annyira használ,mint az amit a bőrgyógyász végez?
2013. nov. 7. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!