Elszeretnék mennni szoláriumba, de fogalmam sincs mit hogyan kell csinálni. Ti akkik már voltatok légyszi el tudnátok mondani?
Tavaly én is ugyanilyen "tudatlan" voltam, mint te. :)
Ott kezdődik, hogy kell lennie valakinek, aki kezeli a gépet, aki elveszi a pénzt tőled, és az is a feladata, hogy megmutassa, mit, hogyan csinálj, tanácsot ad, válaszol a kérdéseidre.
Ahol én jártam, ott ez volt a menet:
bementem, megmondtam, hány percre akarok menni (először csak 10 percre mentem, nem kényes a bőröm), kaptam zsetont, megmutatták, hova kell majd bedobnom. Bementem a fülkébe, levetkőztem, zsetont bedobáltam, a gép bekapcsolt, belefeküdtem, aztán amikor letelt az idő és leállt a gép, kiszálltam, felöltöztem. Oda volt készítve fertőtlenítő és törlőkendő, azzal előtte és utána jól megtakarítottam a gépet.
Felöltözés után fizettem.
A kezelő tud abban segíteni, hogy a bőrtípusodnak megfelelően mennyi ideig feküdj be, milyen időközönként mehetsz és hasonlók. Ez egyénileg változik, meg attól is függ, milyen a gép teljesítménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!