Mással is előfordul, hogy akarata ellenére halmoz fel dolgokat?
Most rendrakás közben vettem észre (ruhásszekrényben tartom őket), hogy 5 samponom és 7 tusfürdőm van. És nem értem, hogy tudtam felhalmozni ennyit két hónap alatt.
Mással is megesik?
Pár éve volt ezzel problémám, főleg hajápolószerekkel, sminkcuccokkal. Volt olyan, hogy 3-4 nagyobb cipős dobozba voltak állítva belerakva a samponjaim és balzsamjaim, hajvégápolók, kifésülősprayk, sok fajta, tele voltak a dobozok. Sminkekből is felhalmoztam csomó szemhéjpúdert, 4-5 alapozót, szempillaspirált, púdereket. Mondjuk ezt annak a számlájára írom mindegyik esetnél, hogy kísérleteztem, mi áll jól, mi válik be, mi jó a hajamnak. Mostanra megtaláltam amiket szereket, és azokat veszem újra általában.
Szerintem amúgy az 5 sampon és a 7 tusfürdő nem annyira sok. Így is, hogy visszafogom magam, és csak olyat veszek, amit tuti elhasználok, tele van egy nagy fiók ilyen tartalék cuccokkal. Nekem is szokott 5-6 tusfürdő lenni átlagban, 4-5 sampon, pár flakon balzsam, 1-2 testápoló, most van tarcsiban 2 féle arckrém, borotvazselék, 2 deo, stb. Azért is tankoltam fel ennyire most, mert amúgy havi 1-2x megyek vásárolni, nyáron viszont többet dolgozok, és így lehet, hogy nem fogok tudni menni mostanában.
De amíg nem így néz ki a fürdő, addig nincs gáz:
https://www.youtube.com/watch?v=dpBDNmhCXrQ
:D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!