Pattanásos hát. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
A bőröm szép a legtöbb helyen, kivéve a mellkasomon (de ott még nem olyan gáz), és a hátamon. A hátamon nem is pattanások, inkább göbök vannak, nem tudok erre jobb szót. Nagyra megnőnek, fájnak, és nem múlnak el akkor sem, ha nem nyúlok hozzájuk, így általában kinyomom őket, de ha még nem is erősen teszem, akkor is ronda hegek és sebek maradnak utána. Mit tehetnék ellene (azon kívül, hogy próbáljak leszokni a nyomkodásról)? Főleg olyanra gondolnék, amiért nem kell orvoshoz vagy bőrgyógyászhoz mennem, tehát vény nélküli gyógyszerek, vitaminok, vagy tényleg hatásos egyéb praktikák (és ha lehet, azért ne legyenek túl drágák, mégis csak egyetemista vagyok:D)Előre is köszönöm a válaszokat és a segítséget!2014. jún. 9. 20:39
1/5 anonim válasza:
nekem bevált egy csomag a netről, szinte már nincsenek is patiaim de mivel a moderátorok hisztiznek nem tudom megosztani.. küldj egy privit ha érdekel
2/5 anonim válasza:
Egyszer lakbenzinnel és nitróhigítóval mostam le valamit, gumikesztyű nélkül, utána egy hónapig ki volt száradva a kezem, de ezt nem ajánlom.
Talán ha gyógyszertárban kapható sebbenzinnel, vagy alkohollal mosod le, az is szárítaná, vagy van férfiaknak arcszesz, illetve nőknek nemtudom hogy van e ilyesmi.
3/5 anonim válasza:
hát körömkefével kicsit végigmenni rajta minden zuhanyzáskor. tesómnak bejött
4/5 anonim válasza:
Fontos az, hogy a bőrről távolítsd el az elhalt bőrsejteket. Fürdéskor dörzsöld le kefével.
Van egy Ebrimicin nevű krém, amit a patikában meg tudsz venni, azzal kend be a hátad naponta.
Egyébként hogy a csudába nyomod ki magadnak a hátadon?? :D
Viszont hozzáteszem, NE nyomkodd!
A Müllerben lehet kapni olyan pici átlátszó tapaszt, amit éjszakára fel kell ragasztani a pattanásra, és reggel levenni. Segít éjszaka a pattanás visszafejlesztésében.
5/5 kunyasz válasza:
írj privibe, tudok egy jó módszert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!