Miért nem szép?

Figyelt kérdés

Sziasztok nem szép az racbőröm mit tudnék tenni hogy ne legyen pattanásos miteszeres és piros...ezek mellett kéne valami házi pórusösszehúzó is nem szeretnék mindenféle kenceficét venni a boltba otthon elkészíthető pakolások kellenének

Arra lennék még kiváncsi hogy az uborkának milyen hatása van a szemre? 16\L köszi

2014. jún. 9. 13:53
 1/5 anonim ***** válasza:
nem tudok sokat segíteni, de annyit tudok mondani, hogy amikor nekem sok pattanásom van, akkor esténként bekenem aloe verával az arcomat (rendesen lemetszem a növényről, majd széthasítom, és bekenem a folyékony részével az arcom) és természetesen nem piszkálom a pattanásaimat, hanem csak minden reggel langyos vízzel leöblítem az arcom. kb 3 nap alatt eltűnnek a pattanásaim ez után:)
2014. jún. 9. 14:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Kamillafőzet,ale vera.
2014. jún. 9. 15:49
 3/5 anonim ***** válasza:
a Hogyan legyek jó nő? videóit nézeegesd, abban van 1 csomó házi és természetes praktika. Én most csináltam magamnak tonikot: 1 citrom leve + fél bögre víz + 6 csepp teafaolaj. Ez jó pórusösszehúzó :) Otthon elkészíthető pakolás pl. méz + élesztő + joghurt (joghurt nem muszáj bele), vagy a másik pakolás aloe verás (ez a Hogy.legyek jó nő-be benne van)
2014. jún. 9. 16:11
 4/5 anonim ***** válasza:
3. vagyok. Itt vannak jó tippek: [link]
2014. jún. 9. 16:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Elsősorban kozmetikusnak mutatnám meg ő tudna adni tanácsot. A pattanásos bőrnek elég sok oka lehet
2014. jún. 9. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!