Hogy lehet szép, tiszta arcom? Milyen krémekkel ápoljam?
Börgyógyásznál voltál? Mert ha nem akkor oda menj először.
Nekem ami jó volt valamennyire az aloe vera gél, teafás szappan, BHA krém. Bioboltban nézd meg mit ajánlanak esetleg.
Voltam kettőnél eddig. Azt se tudták megmondani mi az ami kijött az arcomon. Tavaly nyáron pl egész idő alatt kerültem a napot, mert olyan krémet kaptam. Azelőtt meg többet is egyszerre, volt közte folyadék, krém, betartottam a használatukat, és semmit sem javult :( Szinte mindig sminkelem magam, csak ha nem megyek sehova akkor nincs rajtam, annyira csúnya :(
Aloe vera-rol olvastam, te hogy alkalmaztad azt? Krémet vettél vagy növényt?
Ha ennyi mindent használtál hiába, akkor belső oka van. Amíg azt nem kezeled, teljesen mindegy, mit kensz magadra. Góckutatás, allergiavizsgálat, hormonvizsgálat.
És remélem tudod, hogy akneroxid mellett is kerülni kell a napot, úgyhogy nem ajánlják nyáron a használatát?
És ha belső oka van, akkor kihez forduljak ez ügyben? Milyen orvoshoz kell mennem?
És tudom, hogy nem ajánlatos a napon lenni, betartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!