Mit csináljak hogy szép legyen a lábam?
Figyelt kérdés
az a problémám hogy nagyon érzékeny a bőröm és ha borotválom vagy elvágom, vagy az egész kipirul és sebes is, és olyan pöttyös ott ahol leborotválom.probáltam krémeket de nem jok.epilátort is vettem jo sok pénzért az meg kihagy, nem elég hogy fáj még kiis haggya a szört, és az sem jó.mit csináljak hogy szép legyen a lábam2014. jún. 7. 11:56
1/7 anonim válasza:
gyantázd utána meg kend be nyugatató krémmel de legjobb ha kozmetikussal gyantáztatod, mert ő tudja h mit kell csinálni ilyen érzékeny bőrűeknél mint te
2/7 anonim válasza:
Kozmetikus!Ne kisérletezz magadon!
4/7 anonim válasza:
Gyantázz. Cukorpaszta jó érzékeny bőrre, vagy hintőporos patronos is. Vagy vegyél jó minőségű epilátort, van olyan is, Braun 7000-es széria. Kicsit drága de csak egyszer kell megvenni.
5/7 anonim válasza:
Egyébként fertőtleníteni szoktál borotválás után? A borotvát is kell, meg a lábadat is.
6/7 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen problémám, én úgy szoktam, hogy kicsit kiáztatom meleg vízben és leradírozom. Majd leepilálom és bekenem aloeverával. Ezt este szoktam csinálni tehát az aloeverát egész éjszaka rajtahagyom, reggel sima vízzel lemosom, mert egy picit ragacsos szokott lenni és bekenem testápolóval. Nekem így egyáltalán nem piros.
Biztos, hogy jó epilátort vettél? Mert ha rendesen megcsinálod és az epilátor is jó akkor nem kéne kihagynia a szőrt.
7/7 A kérdező kommentje:
igen fertötlenitettem borotválás után hiába ugy csip mit az állat és tisztára kipirul.hát elég drága philips epilátort vettem nemtudom miéert hagy ki rendesen borostássá válik tőlle a lábam
2014. jún. 7. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!