Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek?! A fordász 10...

Mit tegyek?! A fordász 10 cm-el rövidebbre vágta a hajam, mint mondtam!

Figyelt kérdés

Mondom neki, hogy vágjon a hajam végéből egy kicsit. Erre levág belőle 10-15 centit -.- Most a vállamig ér hajam -.-"""

+plusz még nem is egyenesen vágta le -.- :@@@ SOS Mit tegyek??

16/L

2014. jún. 7. 09:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Kivertem volna a balhét és egy fillért nem fizetek neki.
2014. jún. 7. 09:29
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem is értem, hogy a végéből egy kicsit azt hogy értelmezhette úgy, hogy levág belőle 10-15 centit.. Az igazítás az 3-5 centi szokott lenni.

2014. jún. 7. 09:30
 3/9 A kérdező kommentje:
De várjál! Most vettem észre, hogy még elég sok tincset el is hagyott, azok ugyanolyan hosszúak, a többi meg még rövidebb -.-
2014. jún. 7. 09:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Utolsó, én is jártam így, hogy mondtam, csak kicsit vágjon le, erre egy csomót levágott...többet nem mentem hozzá.
2014. jún. 7. 09:48
 5/9 anonim ***** válasza:

A panaszkönyvről már lemaradtál.

Már nem azèrt, de itt ott 15 cms kilógó tincseket azèrz észrevehettél volna.

2014. jún. 7. 09:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Akkor kellett volna kiverned a balhét, nem utána. Egy fillért sem kellett volna fizetned neki és amikor láttad, hogy az az ollót a hajadon egy 10 centivel feljebb fogja, akkor rászólni. Fel is jelenthetted volna, de így már nem nagyon tudsz semmit sem csinálni.
2014. jún. 7. 11:33
 7/9 anonim ***** válasza:
gondolom úgy hangzott el a beszélgetés, hogy a törött részeket vágja le. ez általában sokkal több, mint amit a delikvens gondol, utána meg veri a balhét, hogy idióta a fodrász.
2014. jún. 7. 14:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Máskor kapcsolj youtube-ot és videóból tanuld meg levágni magadnak a hajad, mert marha egyszerű egyébként, a fodrászok mindig többet vágnak mint kéri az ember.

Most meg már semmit nem tehetsz...

2014. jún. 7. 14:42
 9/9 pinkpancser ***** válasza:

A legfontosabb, hogy mindig előre, pontosan elmondani mit is szeretnél.

Ha nem azt csinálta akkor:

1. azért fizetsz amit kértél. Ha nem azt kapod, akkor ő sem azt kapja amit kér (vagyis egy fillért se)

2. panaszkönyv

3. keresel másik fodrászt

2014. jún. 8. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!