Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a lábammal és a...

Mit csináljak a lábammal és a karommal? Nem vészesen, de kicsit szőrösebb a kelleténél (kar és láb is). Mit csináljak h épp jo legyen? Nem csupaszra akarom csak rövidebbre.14/f

Figyelt kérdés

2014. márc. 21. 21:06
 1/7 A kérdező kommentje:
hü*én nézne ki ha nullással átmennék rajta?
2014. márc. 21. 21:15
 2/7 anonim válasza:
Ha nem csupaszra akarod, akkor szedd le x mm-es vágáshosszra beállított hajnyíróval.
2014. márc. 21. 22:08
 3/7 anonim ***** válasza:

így hamar ki fog nőni, ezért sűrűn kell csinálni. Jobban jársz, ha egyszer legyantáztatod, igaz így csupasz lesz egy darabig, de utána ritkábban fog visszanőni. Kb. három havonta ha legyantáztatod, akkor szépen kordában lehet tartani a szőrt. :)

Régen én is így ritkítottam, de már inkább teljesen csupaszítok mindig, mert rájöttem, hogy nekem kényelmesebb így. :) Én most havonta gyantázok, így csak éppen annyira hagyom megnőni, hogy a gyanta ki tudja szedni. :)

2014. márc. 21. 23:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy gyantázástól nem ritkul!!!14 éves vagy,várj még,mert a hormonok nagyon befolyásolják.
2014. márc. 22. 06:15
 5/7 A kérdező kommentje:
hát jó.köszönöm.várok
2014. márc. 22. 09:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet azt rövidíteni hajnyíróval.Én is úgy szoktam.2-3 hetenként rászánok 10 percet,ennyi.
2014. márc. 22. 11:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is hajnyíróval nyírom,egészen rövidre.
2014. márc. 23. 03:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!