Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Folt a szám fölött! (? )

Folt a szám fölött! (? )

Figyelt kérdés

Pár hónapja csináltam egy irtó nagy hülyeséget: eddig is gyantáztam a bajszomat, de akkor nagyon elcsesztem, és kisebesedett, meg tök vörös volt két hétig, távolról már ki lehetett szúrni, hogy "na, ez a csaj elbénázta a bajszát". Egyszóval gáz volt.

Aztán a sebek elmúltak, mivel elég sokat kentem körömvirágkenőccsel, viszont maradt egy nyom: az orrom és a szám közötti részen (a bajszom helyén) fehérebb, mint bárhol máshol. Nagyon csúnya, főleg ha meleg van, és kigyúl az arcom, akkor nagyon látszik a bajszom fehér vonala, meg amúgy is, mindig látszik "azóta".

Valami tipp? Hogy tűntethetném el? Alapozni nem nagyon akarom...

2014. jún. 5. 20:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Egy idő után magától is el fog tűnni, ahogy barnul az arcbőröd. Talán ha használsz rá egy kis barnító krémet gyorsabban eltűnik.
2014. jún. 5. 21:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Púderezd még el nem tűnik.
2014. jún. 6. 04:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!