Nektek is nagyon hamar megszokja a hajatok a samponokat?
Figyelt kérdés
Nekem mindet annyira hamar megszokja, hogy mindből csak 1 flakonnal tudok venni és a vége felé már egyáltalán nem tisztít úgy, mint eleinte.2014. jún. 4. 13:17
1/5 anonim válasza:
Ez fura. Nekem még egy samponomat sem szokta meg. Pedig van amit 1 éven át használtam.
2/5 anonim válasza:
Nem, már vagy 5-6 éve ugyanazt a sampont használom és még mindig szeretem. Sok sampontól viszket a fejbőröm és gyorsan zsírosodik, ez valahogy bevált. (Elseve rózsaszín flakonos)
3/5 anonim válasza:
Nem, több, mint egy éve használom ugyanazt.
4/5 anonim válasza:
Én is tapasztalom azt, amit a kérdező ír, csak annyi, hogy nekem a dússágon látszik nagyon. Ha másik samponnal mosok hajat, akkor dúsabbnak hat és tisztábbnak.
5/5 anonim válasza:
Én is pont így vagyok. Nemrég egy nagy flakont vette,. és amikor a háromnegyede elfogyott már, le kellett passzolnom a páromnak, mert már nem bírta a hajam.
Pedig a nagy kiszerelések sokkal jobban megérik... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!