Tudnátok nekem ajánlani hajnövesztő samponokat?
Ez alatt azt értem, amivel minimális hajnövést el lehet érni. Van egy avonos samponom, kifogyóban van, és sajnos számomra nehezen beszerezhető, mégis ez tette a dolgát, 4 hónap alatt 10 centit nőtt a hajam, ami nekem soknak számít, mivel brutálisan lassan nő a hajam. Ár-érték arányban szeretnék jó sampont venni. Tudtok nekem valamit ajánlani? Köszönöm előre a válaszokat!
20/L
propáld ki a ricinust :)
Milyen sampont használtál az avonból??
Szerintem az Alpecin hejszesz is hatásos, hajhullás ellen is nagyon jó (van benne koffein is, ezért a legjobb ha minden reggel teszel rá). Serkenti a hajnövekedést és dúsít, olyan furcsa érzés, amikor a hajadra kerül, olyan, mintha bizseregne. A szaga furcsa, mentolos, eredetileg szerintem férfiaknak készítették, de a használata után alig érezni.
Itt megnézheted az összetevőit.
Annak az avonos samponnak mi volt a neve?
A koffein tartalmú samponoktól valóban sokkal gyorsabban nő a haj. (pl. alverde natur koffeines sampon) Nekem szűk 2 hónap alatt min.5 cm-t nőtt.
Olyat válassz ami a hajhagymák stimulálása mellett táplálja is a fejbőrt és a hajtüszőket.( koffein, réz-peptid,aminosavak, növényi kivonatok, olajok...)
Emellett kiváló hatású ha mosás előtti éjszaka meleg olajos hajpakolást használata( szűz kókuszolaj, argán olaj, kevés 1-2 csepp vérbőséget okozó illóolajokkal kiegészítve(pl.rozmaring).
Komplex hajolajokat készre keverve lehet kapni akár 100% természetes bio minőségben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!