Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha levágatom a hajam, egészség...

Ha levágatom a hajam, egészségesebb lesz?

Figyelt kérdés
Sokáig vasaltam a hajam, ami eléggé megviselte és azon gondolkozok, hogy levágatom kb. állig érőre (most jóval váll alá ér). Viszont az a része is volt vasalva, ami ugye még áll felett van, dehát kopaszra már csak nem nyírathatom. Szerintetek egészségesebb lesz utána ha újra megnő? Vagy röviden is ugyanilyen töredezett lesz? Már nem vasalom és nem is tervezem.
2014. jún. 2. 17:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Persze, sokkal egészségesebb lesz. A hajvasaló inkább a hajvégeket roncsolja, töredezett lesz. Szóval ha levágod, jobb lesz. :)
2014. jún. 2. 17:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát a hajnak a vége szokott töredezni javarészt a hajvasalástól nem a teteje... Szóval elég a töredezett részt levágni.
2014. jún. 2. 17:23
 3/3 anonim válasza:
nekem is ez volt, és miután levágattam a töredezett végét, sokkal jobb lett :)
2014. jún. 2. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!