Mit csináljak, hogy nőjön a hajam illetve egészségesebb legyen?
Ez a napló nagyon sokat segített a barátnőmnek és nekem, viszont regisztrálni kell az oldalra, hogy meg tudd nézni.
A Baba sampon az rendben can. Én is használtam, szeretem. De ennyi nem elég a haj ápolásához. Használj balzsamot is. A Baleának egész jó balzsamai vannak, főleg az Oil Repair. Aztán hajpakolás. A házi pakolások is ugyan olyan jók, mint a boltiak. Pl hajmosás előtt olívaolaj a hajhosszra, legalább fél órára, de lehet akár 2-re is, csak jól mosd ki. Hajvégápoló is jó lenne. Szerintem a Kallos a legolcsóbb és nekem teljesen jól bevált.
Nekem ezek az alap dolgok, bár én nem ezeket a termékeket használom, de olyanokat írtam neked, amik olcsóak, használtam őket és beválltak. 3 havonta vágok én is a hajamból 1-2 cm-t. Nem használok hajvasalót, hajszárítót. Az amúgy töredezésre hajlamos hajam így most egészséges és szépen növöget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!