Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A narancsbőr eltűntetése...

A narancsbőr eltűntetése tényleg szinte lehetetlen?

Figyelt kérdés
Vékony testalkatom van, nincs rajtam súlyfelesleg. '8-20 éves koromban már észrevettem, hogy kezd narancsőrös lenni a combom, de a párom és a családom mindig azt mondta, hogy ez semmi, nincs narancsbőröm! Teltek az évek ésgy látom egyre rosszabb. Hosszú idő után, kb egy é után néztem meg magam tjes alakos tükörben és elképedtem. A combom hátulról tiszta narancsbőr, és elöl a térdem felett is megjelent! Mozogni mozgok, a munkám olyan, hogy egész nap talpon vagyok, gugolok, emelek, járkálok. Enni sem eszek túl rossz dolgokat, igaz a csokit szeretem. Régebben próbáltam krémeket, de semmit nem használt és sok helyen olvastam, hogy aki erre hajlamos, az nem tud mit tenni. Fogynom nincs hová, vékony vagyok. Mivel tudnám eltűntetni, hatásosak a drágább kozmetikai kezelések?

2014. máj. 29. 19:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szia! A narancsbőr kialakulásának több oka lehet pl genetika, helytelen táplálkozás, gyógyszer fogyasztás mellékhatása,rossz keringés, kevés mozgás, folyadékfogyasztás stb.Sokat segíthet a hideg-meleg váltó zuhany, a helyes táplálkozás, keringés javítás, sok mozgás és folyadékfogyasztás stb.Ezen kívül elég sokféle kezelést ajánlanak, amik változó eredményességgel nem éppen olcsók, macerásak.Nagyon jól bevált viszont a narancsbőr elleni tekercselő készlet, ami a bőrt is táplálja, kényelmes, gazdaságos és hatásos is.Egy óra múlva akár centik mehetnek le és a bőr tapintása is változik, simább.Az ismeretségi körömben többen is megelégedéssel használják.
2014. máj. 31. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!