Hogyan segíthetnék a narancsbőrömön? (Bővebben lent)
Előzetesben: rendszeresen sportolok,hol futok,hol aerobikozom,hol kangoo-zok,illetve jógázok is. A táplálkozásom sajnos nem a legegészségesebb,de igyekszem csökkenteni a napi cukor bevitelem,illetve fehér kenyér helyett majd valami más fajtára átszokni.Vettem egy Avon Cellu-break narancsbőr elleni krémet illetve ilyen neoprén izzasztó nadrágot is. Ezekkel kapcsolatban lenne a kérdésem: eddig azt hittem,hogy az a jó ezeknél a krémeknél,ha beszívódnak,így mindig este fürdés után kentem be magam és hagytam beszívódni. Most viszont látom,hogy sokan ez alá a nadrág alá kenik edzés előtt,de nem értem,hogy hogy tudja kifejteni a hatását,ha egyből ki is izzadom?
Előre is köszönöm a válaszokat!
A narancsbőrön a súlyemelés jobban segít, mint az ész nélküli kardió meg ugrabugra.
Guggolj súlyokkal meg deadliftezz, aztán majd meglátod.
Genetika. Én csak 2 hete csinálom a súlyzós edzéseket, gugolásokat, kitöréseket és nincs narancsbőröm.
Mondjuk én nem is eszek cukrot és lisztes ételeket.
Nem azt mondtam, hogy a súlyemelés eltűnteti, hanem azt, hogy segít.
Emellett persze a rendes folyadékbevitel és a megfelelő táplálkozás is fontos. Azt hittem, ez elég egyértelmű.
A kérdező futás-kardiózással kapcsolatos észrevételeit javítottam ki.
A kardiótól az ember csak zsírgiliszta lesz, nem lesz feszes és formás.
Huhh,először is,köszönöm szépen a válaszokat! A guggolós dolog sajnos nálam nem működhet,mert a guggolást nem bírja a térdem..
2 hét alatt ami eltűnt valószínűleg nagyon minimális narancsbőr lehetett,én már sajnos az erős közepes fázisban vagyok,így idő lesz amíg halványul valamennyire..(Eltüntetni valószínűleg nem fogom tudni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!