Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Iszonyatosan viszket a fejbőröm?

Iszonyatosan viszket a fejbőröm?

Figyelt kérdés
Egy nagyobb foltban több mint 1 hónapja viszket a fejbőröm, van, hogy éjszaka teljesen kivakarom és emiatt sebes is. nem festem a hajam. lecseréltem az egyébként biosamponomat és balzsamomat még akkor. próbáltam a mannaszappantól rendelt extra szűz oliva olajas szappannal mosni, de nem lett jobb, most egy gyógyszertárit használok, ez viszketős gyulladt korpás fejbőrre van, 5ször mostam vele eddig hajat és semmi javulás. bőrgyógyászhoz nincs időm elmenni, kisgyerekkel vagyok itthon, akit nem tudok hova lepasszolni. ötletek? bevált samponok? esetleg házi praktikák hajpakolásra?

2014. máj. 28. 13:46
 1/3 Imola Ágnes ***** válasza:
Teafaolajjal próbáld kenni, és keverhetsz a samponba is. Ártani nem fog, de ha nem használ, nem árt elmenni orvoshoz. Valószínüleg gombás fertőzés, lehet kicsit legyengült az immunrendszered.
2014. máj. 28. 14:05
 2/3 A kérdező kommentje:
van itthon mannás teafaolajos szappan, kipróbálom azt is. köszi
2014. máj. 28. 15:00
 3/3 anonim ***** válasza:

talán nálam nem volt ennyire vészes a helyzet, de volt egy időszak, amikor rettenetesen viszketett a fejbőröm. én ezt vettem meg:

[link]

azóta is ezt használom. 1 hét után elmúlt a bajom.

2014. máj. 29. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!