Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szolárium fehér bőrrel?

Szolárium fehér bőrrel?

Figyelt kérdés
sötétbarna hajam és szemem van de a bőröm fehér. Ha napozok általában csak kipirul a bőröm vagy anyajegyek és szeplők jönnek ki rajtam. Nem tudom,hogy számomra mennyire veszélyes lenne a szolárium (csak egy enyhébb alapszínt szeretnék elérni)?

2014. máj. 28. 13:00
 1/3 anonim ***** válasza:

A szoli sokkal erősebb mint a nap, tehát ott 3 perc alatt is tele lennél szeplőkkel, meg minden egyébbel, na meg inkább sárgás színt kapnál, nem olyat mint a napon, szóval nem egy szép látvány.

Napozni hogy szoktál? Nem lehet hogy azzal van gond hogy rosszkor, rossz naptejjel csinálod? Nekem is szeplős fehér bőröm van, de 30-as SunOzon naptejjel, délutáni órákban (3 után csak) napozva nincs gond. Különösen jó ha felhős az ég.

2014. máj. 28. 13:28
 2/3 anonim válasza:
nekem is fehér bőröm van de vörös hajam hozzá, és mikor elmentem szoliba 4 percre eléggé megégtem, és pluszba még rajtam maradt az az undi szolis szag, szóval szerintem inkább ne menj szoliba;)
2014. máj. 28. 17:39
 3/3 A kérdező kommentje:

#1 válaszoló! napozni délelőtti órákban szoktam mert délután leégnék

2. válaszoló! valahol azt olvastam h. vörös hajóaknak nem szabad szolizni (sztem a melaninhiány miatt)

2014. máj. 28. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!