Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyit kéne hetente szoliznom...

Mennyit kéne hetente szoliznom ahhoz h ne legyek olyan fehér mint a fal, de ne is égjek le?

Figyelt kérdés

2014. febr. 27. 15:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Mennyire vagy fehér bőrű? Ha könnyen leégsz, akkor első alkalmakon csak 3 percre menj, később lehet emelni 5-6-ra (attól függ, hogy hol hány percenként lehet emelni), és szerintem elég heti 1x is, hogy szinten tarts. Ha nem vagy érzékeny börű, akkor mehetsz elsőre is 5-6 percre, az első 2-3 alkalommal, utána 9-re. Szerintem ebből is elég a heti egy. De ha bemész egy szoliba, akkor az ott dolgozó is tud ebben tanácsot adni, normális helyen nem engednének több percre, vagy erősebb gépbe, ha "kezdő" vagy.
2014. febr. 27. 16:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Kezdd 3mal, pár alkalom után már 5 percre menj, úgyis érezni fogod:)
2014. febr. 27. 16:04
 3/3 anonim ***** válasza:
3naponta menj ! És fokozatosan emeld a perceket . Előbb kevesebbel kezdj,utána úgyis érezni fogod,elég-e az az idő,vagy kevesebb kell,mert kicsit megégtél .... Fontos a folyamatosság szerintem . Én is fehér bőrű vagyok,de így hogy folytonosan jártam,eléggé szép barna színem lett :) Most kezdtem újra ,mert egy évig nem voltam :)
2014. márc. 7. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!