Szerintetek nem károsítaná a bőröm, ha néhány alkalommal elmennék szolizni?
Nagyon világos a bőröm, és sok anyajegyem van, de nem nagyok, és nem emelkednek ki meg semmi, talán 2 olyan van, de nagyon zavar, hogy ennyire fakó a bőröm, és az arcomon sem szép a bőr. Szeretnék egy kis barnás színt, és arra gondoltam, hogy 3-4 alkalommal elmennék szolizni, és az hátha segít ebben! Azt a két nagyobb anyajegyemet meg ha sebtapasszal leragasztom addig, az védi valamennyire ? Mert én ilyet hallottam, hogy ilyenkor jobb, ha leragasztjuk.
(Tudom, hogy ha nem járok rendszeresen, egy idő után semmi sem fog látszani a barnaságból, de most jön a szalagavatóm novemberben, legalább arra szeretnék szebb lenni! Szerintetek ez használna?)
Köszönöm a válaszokat!!:) És kb mennyi időre menjek ? Először ilyen 4-5 perc, aztán mindig tegyek rá 1-2 percet ?
A szolikrémet drogériában is lehet kapni, vagy azt ott helyben tudok venni ? És milyen árban vannak ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!