Az arcomon már nagyon ritkán van pattanás, de a vállamon és a hátamon szokott lenni néhány. Egészségesen étkezem, csak pamut ruhát hordok. Ha napozom eltűnnek, de ősszel megint elő jönnek, mit tudnék tenni, hogy örökre megszabaduljak tőlük?
Elfognak múlni valamikor?
15/F
Hat sajnos ezzel kuzdom en is par eve, orvosnal is voltam de nem sokat ert a krem amit kaptam. Nem sok szokott lenni, de nagyon zavar. Neha elol is, pedig mar 26 vagyok :/
Ami eddig segitett a legjobban az egy avonos, szaliciles tusfurdo volt, meg ha frankon leeg kicsit a hatam, utana mindig szebb!
"El fognak múlni valamikor?" 19 leszek és nálam is jelen van ez a probléma. :)
Én minden este fürdés után Nivea szappannal megmosom a problémás részt, utána pedig hidratálókrémmel bekenem. A gyulladás elmúlik, csak a baj nálam, hogy nem rendszeresen kezelem. Egyébként lelki eredetű oka is lehet a háton megjelenő pattanásoknak. Mindenesetre figyelj oda a rendszeres és alapos tisztítására, mert a nap folyamán rendesen "elkoszolódik" ott a bőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!