Melyik a gyorsabb? Hogyan nő gyorsabban a haj? Ha összevan kötve, vagy ha befonva, vagy kieresztve? Illetve vmi gyümölcs vagy vitamin ami segit ebbe?
Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 18:49
1/3 anonim válasza:
én ilyenről még nem hallottam, hogy ha összekötöm gyorsabban nő XD de nem tom... évente átlagosan 13 cm-t nő a hajunk, és hát az idő a legjobb dolog :D
2/3 anonim válasza:
naponta van ilyen kérdés hogy mitől nő gyorsabban. :S
(A keresőt használhatnád)
Amúgy sokan dicsérik a Vitanol-c nevű hajszeszt!! Erről is találsz itt bőven infót, csak vissza kell keresned.
Annyit tudok hogy a sokat összekötött haj se jó, eltörhet,nagyon húzza a fejbőrt. Én mindig kiengedett párti voltam/vagyok.
3/3 anonim válasza:
én azt olvastam h ha összefogod gyorsabban nő, mert ha ki van engedve súrolja a válladat, hátadat, ezáltal zavarja a növekedésben:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!