Aknékra van valami jó krém, ami nem vényköteles?
Figyelt kérdés
A hátam sajnos tele van aknékkal és a nyár közeledtével ez egyre inkább zavar. Sosem szokott ilyen lenni a hátam, lehetséges, hogy a hormonális fogamzásgátló abbahagyása miatt jöttek ki.
Van valami krém, amiről hallottatok, esetleg bevált és nem vényköteles?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2014. máj. 22. 10:54
2/4 anonim válasza:
citrommal kend át minden nap, nekemis szépen rendbe hozta
3/4 anonim válasza:
nekem a Rejuvenál vált be egyedül, 550 forintért vettem, 3 naponta használom... az összes "csodaszer" sz*rt sem ért, és még finoman fogalmaztam. volt, amelyiktől csak rosszabb lett, és alapból úgy nézek ki, mint a túrórudis papír... most van 2 icipici pöttyöm, nem piros meg semmi, és repesek az örömtől.
egy próbát megér, 550 forint nem túl nagy pénz.
sok helyen lehet kapni, én mondjuk bioboltban találtam rá, de neten is sok helyen lehet rendelni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én ma Dermofil pasztát vettem, jókat hallottam róla..meglátjuk. Az arcradírt mindenképpen ki fogom próbálni! Az egyik ismerősöm még az Aqua Csalános Krémet ajánlotta, arról is egész jókat írnak. Persze sajnos mindenkinek más használ, nem igazán lehet általánosítani.
2014. máj. 22. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!