Ki hogyan tünteti el a vagdosásból eredő sebhelyeit? Milyen kenőcstöl gyógyul gyorsabban?
Figyelt kérdés
2014. máj. 22. 09:53
1/7 anonim válasza:
Mindig maradnak hegek, ne vagdosd magad, mi a fenének???
2/7 anonim válasza:
Neogranormon.
Teljesen nem fog begyógyulni, mindig marad valami kis vonal a helyén. Esetleg tetováltathatsz rá?
3/7 anonim válasza:
Sebekre való kenőcsöt patikában kaphatsz rá...
Én több mint 10 évvel ezelőtt vagdaltam magam, de ma is látszanak halványan a nyomai. Mondjuk ezt még más nem vette észre szerencsére.
4/7 anonim válasza:
Pici vékony csík fog látszani,eltüntetni nem lehet.
5/7 anonim válasza:
Contratubex nevű kenőcs nekem segített, bár 2-3 hónapba beletelt, és még így is láthatóak, bár nagyon halványan.
6/7 anonim válasza:
Kösd fel magad és akkor nem kell többet vagdosni.
7/7 anonim válasza:
Idióták, ha el akarja tüntetni akkor már abbahagyta és megbánta. És ha nem akkor is a legrosszabb ha elítéled. Segíteni kéne talán.
Egyébként erre a kérdésre a választ én is keresem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!