Vajon mitől lehet?

Figyelt kérdés
"Karika" alakult ki a szemeim alatt (nem tudom, hogy megfelelő e az elnevezés) egy sötétebb "folt?" kíséretében. Csináltam képet is, nem annyira látszik, lehet, hogy így nem tűnik annyira feltűnőnek, de élőben eléggé rossz képet alkot:/ Bevallom elég sokat ülök a monitor előtt, és nem munka miatt. (Nem kérek beszólogatást, AKAROK változtatni.Tudom, hogy nem jó dolog, megvannak az okai, hogy sajnos miért csináltam-csinálom ezt.) Régen egyáltalán nem volt ott, nem hiszem, hogy genetika lenne.. Tavaly sem volt ott, egyszerűen csak megjelent kb. ősz végén. Gondolom oka van, hogy ott van, próbálom is megtalálni a megoldást. Mint mondtam elég sokat gépezek. Van olyan is (elég gyakran) , hogy hazaérek és kisebb-nagyobb szünetekkel estig ott ülök. Kb. 9-10-ig. Hétvégén, szünetben nagyon gyakori, hogy egész nap kisebb-nagyobb szünetekkel. Van, hogy hajnal 1-2-ig, és másnap kb. 10, fél 11-ig alszom. Aktívan nem sportolok! Max. ritkán, alkalmanként. Olvastam, hogy többet kéne aludni (kialvatlanság, stb.). Ez sem mindig sikerül, ha sokáig gépezem ugye, mert nem tudok felkelni mondjuk egy szüneti napon. Hétköznap meg ha 10-ig megy, akkor meg fáradtan kelek. Okozhatja szerintetek a sok gépezés? Vagy egyéb okokat tudtok felsorolni? Tervezem, hogy a közeljövőben (főleg nyári szünetben) minden reggel elmegyek, és futok a mezőn 25-30 percet, és sokkal kevesebbet fogok gépezni, + eljárok majd konditerembe. Ha többet mozgok tudtommal javulhat a vérkeringésem is, mivel az is okozhatja?.
2014. máj. 21. 17:33
 1/4 A kérdező kommentje:
[link] Kép. (Nem nagyon látszik)
2014. máj. 21. 17:34
 2/4 anonim válasza:
Hello :) ne ijedj meg nekem is volt ilyen. Erre azt tudod csinálni hogy egy nedves törlőkendőt beraksz a hütőbe kb 5-10 percig és azt rá rakod, de ha ez nem válik be akkor az is jó ha egy kanalat raksz a fagyasztóba és azt rárakod utána a szemedre egy fél órára. :)
2014. máj. 21. 18:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Masszírozd körkörösen szemkrémmel,lehet,hogy csak pang a vér a kis erekben.
2014. máj. 22. 06:45
 4/4 anonim ***** válasza:
2014. máj. 22. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!