Vajon a szoli miatt ég egy picit az arcom?
Figyelt kérdés
Álló szoliba voltam, életemben először, és úgy gondoltam, hogy lebarnítom egy picit a bőröm a családi nyaralás, meg az osztálykirándulás előtt, mert nem akarok tejfölös háttal aludni 2 napig, mint tavaly.... :D
Szóval álló szoliban voltam 3 percig, és hát még igazán fel sem melegedtek a csövek, mikor már ki kellett szállnom. Ettől máris éghet az arcom? Előtte nem használtam semmilyen krémet, utána kentem be magam, az asztalra ki volt téve egy csipkebogyós arctej.
Vagy ezzel a szoli előtt kellett volna bekennem magam? :D
Előre is köszönöm! :)
17/L
2014. ápr. 10. 18:14
1/1 anonim válasza:
Ha érzékeny rá az arcod szerintem ennyitől is lehet kellemetlen, de másnapra el kéne múlnia. Viszont attól hogy 3 percet szolizol a nyaraláson még ugyanúgy leégsz. Használj magas fatorszámú, minimum 30-as naptejet amit egy egész napos strandoláskor legalább egyszer újrakensz, déli órákban pedig kerüld a napot. Ezt érdemes nagyon komolyan venni akár már tavaszi, rövidebb, ujjatlan pólós kirándulásoknál is (különösen hogy senki nem akar lábszárközépig barnulni a sort vonaláig).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!