Szőkített hajra szőkítő hajfestéket otthon, de jó lesz vajon?
Eredetileg középbarna a hajam, enyhén vöröses beütéssel, vastag szálú, sűrű. A fodrásszal szőkére (nem túl világos) akartam festetni, és még ő mondta is, hogy tesz bele hamvasítót, nehogy vöröses legyen. Erre a szőke helyett vörösesbarna, kicsivel világosabb hajam lett.
Még előtte vettem egy Palette Ultra világosszőke hajfestéket ezt akartam a fodrásszal használni, de itthon maradt. Ha most ezt a festett hajamat itthon befesteném ezzel, milyen lenne vajon? Javítana, vagy rontana a helyzeten? (légyszi ne azt írjátok, hogy menjek vissza a fodrászhoz, mert itt csak ő van "normálisabb" de nem akarok hozzá visszamenni, a többi meg még rosszabb... :(
Ne fesd be otthon!
Ha nem tudsz a szinnel megbaratkozni, menj vissza kerj bele meg melirt a vilagosabb hatas erdekeben. Egy festett hajbol hajkarosodas nelkul egy lepesre vilagos hamvas szoket elerni nem (mindig) lehet.
Na, sikerült, ajánlottak egy hamvas szőke és egy szürke (Kallos 901 és 10.8) festék keverékét 9%-os hidrogénnel, be is festettem, és kijött a vörösesség, szép aranybarna hajam lett ami sokkal jobb, mint ami volt! :)
Szóval van remény mindig, próbálkozni kell. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!