Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőkített hajra szőkítő...

Szőkített hajra szőkítő hajfestéket otthon, de jó lesz vajon?

Figyelt kérdés

Eredetileg középbarna a hajam, enyhén vöröses beütéssel, vastag szálú, sűrű. A fodrásszal szőkére (nem túl világos) akartam festetni, és még ő mondta is, hogy tesz bele hamvasítót, nehogy vöröses legyen. Erre a szőke helyett vörösesbarna, kicsivel világosabb hajam lett.

Még előtte vettem egy Palette Ultra világosszőke hajfestéket ezt akartam a fodrásszal használni, de itthon maradt. Ha most ezt a festett hajamat itthon befesteném ezzel, milyen lenne vajon? Javítana, vagy rontana a helyzeten? (légyszi ne azt írjátok, hogy menjek vissza a fodrászhoz, mert itt csak ő van "normálisabb" de nem akarok hozzá visszamenni, a többi meg még rosszabb... :(

2014. ápr. 13. 00:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne fesd be otthon!

Ha nem tudsz a szinnel megbaratkozni, menj vissza kerj bele meg melirt a vilagosabb hatas erdekeben. Egy festett hajbol hajkarosodas nelkul egy lepesre vilagos hamvas szoket elerni nem (mindig) lehet.

2014. ápr. 13. 01:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Attól a festéktől valami foltos vörös hajad lenne, esetleg narancssárga. Ha szőkét akarsz ahhoz előbb szívasd le és utána fesd be. Vöröses hajból másképp sose lesz szőke.
2014. ápr. 13. 02:19
 3/4 A kérdező kommentje:

Na, sikerült, ajánlottak egy hamvas szőke és egy szürke (Kallos 901 és 10.8) festék keverékét 9%-os hidrogénnel, be is festettem, és kijött a vörösesség, szép aranybarna hajam lett ami sokkal jobb, mint ami volt! :)

Szóval van remény mindig, próbálkozni kell. :)

2014. ápr. 17. 23:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Mindig tanul az ember. :) Amiket írtál, nagyon világosszőke haj festéséhez valók, csodálom, hogy szép barna lett az eredmény. Azóta sem változott a helyzet?
2014. júl. 18. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!