Mit tegyek hogy ne zsírosodjon a hajam? (jonsons baby sampont használok) Már a citromos vizet próbáltam de semmit sem ért. (vasárnap és szerdán mosok hajat. Ez jó? )
megkérdezhetem,hogy hány éves vagy egyébként? mert ugye kamaszkorba jobban zsírosodik. és nem hiszem hogy a jonsons megfelelő neked... csalánsampon, head and shoulders hú meg a pantetne érdemes kipróbálni persze a 2zsíros hajra" nekem bevállt régen. az ecetes vízet nem próbáltam de szerintem hétvégén próbáld ki :D tényleg valaki kipróbálta? hatásos?
egyébként és 2 naponta mosom a hajam 17/L
WU 2 :) nekem kiskorom óta olyan zsíros volt a hajam mint egy zsírosbödön. Aztán anyu hozott WU 2-őt. Először nagyon viszketett tőle a fejem, de azóta csak ezt használom. Nem korpásodik a hajam. Nem zsíros.
Kezd el használni a WU 2-t és légy türelmes. Először nagyon fog korpásodni meg viszketni, de egy idő után hozzászokik a fejbőröd és semmi baja nem lesz. Tapasztalatból mondom. Nénémék is ezt csinálták és nekik is bevált.
Én nagyon ajánlom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!