Tanács valaki? A hajammal van gondom (bővebben lenn)
Figyelt kérdés
Na so! Az én hajam kb váll alá érő (nem túl hosszú, épphogy a vállam alá ér), vöröses, sajna nem túl sok, könnyen zsírosodik, vékonyszálú, és sok a babahajam. kb utálható nagyon. az a bajom vele, hogy miután megmosom, nem tudok vele mitcsinálni: ha nem fésülöm ki, ergo természetesen hullámos marad, akkor nekem hülyén bekunkordik, ezért nem jó. de ha kifésülöm egyenesre, akkor meg száll az elektromosságtól. Összekötve is nagyon bénán áll a babnahajak miatt, tanács kéne sürgősen!! pleaseee!!!2014. máj. 16. 19:47
1/7 anonim válasza:
Elektromos hajra jo a hajlakk:) nekem is hasznal..
2/7 A kérdező kommentje:
köszi, de sajna attól nekem még jobban zsírosodik, pedig má én is próbáltam. :-(
2014. máj. 16. 20:40
3/7 anonim válasza:
Ugyanez volt velem, én megoldottam, raszta lettem :D
De egyébkén ricinusolaj dúsít, babahajakra hullámcsat, zsírosodásra meg nehogy zsírosodás elleni sampont vegyél mert attól jobban zsírosodik, inkább próbáld kibírni több napig hajmosás nélkül, aztán megszokja a hajad.
4/7 A kérdező kommentje:
ahha...de akkor ronda ha nem mosom meg, és nem tudom elcsatolni a babahajakat, de akkor mivel mossam meg?
2014. máj. 17. 19:09
5/7 anonim válasza:
Sampont nem tudok mondani, viszont csalános öblítés, tojásos pakolás... Sok minden van ami segít zsírtalanítani. Viszont ha tényleg kevés időközönként akarod mosni, akkor muszáj lesz kibírnod, hogy fokozatosan csökkented a hajmosást, mert a fejbőr azért termeli jobban a faggyút, mert sűrűn mosod. Esetleg még azt tudom mondani, hogy ne forróvízzel mosd, hanem langyossal.
6/7 Ramcsiii válasza:
Vaddisznósörte hajkefe,ami természetes és nem váltja ki az elektromos hatást,mivel nem plasztika..Dm-ben is lehet venni,Én ott láttam báris..ugy 5-6 ezer ft körül mozog az ára..Kissé borsos ár viszont,jól ápolja a hajat,nem lesz elektromos és fényessé varázsolja..:)
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2014. máj. 21. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!