Pumpidoo kérdése:
Mit csináljak a hajammal?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok széles a fejem,hosszú hajam van és még zsírosodik is.Na az lenne a kérdésem,hogy mit csináljak a hajammal,hogy ne zsírosodjon annyira?És hogy,hogy hordjam a hajamat,hogy a fejem ne tűnjön olyan szélesnek?
2naponta mosok hajat.Ha úgy csinálom,hogy 3 naponta mosok hajat akkor nem lesz annyira zsíros?Milyen sampont használjak? Köszi a segítséget
2014. máj. 13. 14:50
1/5 anonim válasza:
én gyógynövényes hajsampont használok (herbal svédcseppes sampon) öblítsd a haja citromlével (le is kell mosni pár perc után és ne használd minden mosásnál ha fested akkor egyáltalán ne) vagy kamillateával öblítsd (nem kell lemosni) vagy ecetes vízzel (1l víz, 1 evőkanál ecet) nem kell lemosni az ecet szag elfog párologni de tehetsz hozzá illóolajat pár cseppet nagyon jó illata lesz a hajadnak és az ecettől selymes, puha lesz a hajad (nekem 1 hét alatt alig zsírosodik valamennyit a hajam)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi és ezekhez kell sampon is ugye?
2014. jún. 16. 08:39
3/5 anonim válasza:
samponnal megmosod a hajad vízzel lemosod a habot és utána öblíted simán a citromlével vagy az ecetes vízzel
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2014. jún. 18. 21:16
5/5 anonim válasza:
a hajad kösd fel :) de ne lentre hanem fel ;) ha szèles a fejed akkor az jol áll..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!