Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik hajvasalót választanáto...

Melyik hajvasalót választanátok? Toni&Guy vagy Remington?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Eddig a remington felé hajlottam, de úgy láttam, hogy a toni&guy dolgok nagyon jók, és árban ugyanaz. Valakinek tapasztalata ezekről?

2009. dec. 27. 22:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha jársz erre, lécci írd meg milyen a T&G hajvasaló, mert sehol nem találok róla véleményt, nekem nagyon tetszene, de nem merem megvenni. A Remington és e között vacillálok.

2010. okt. 21. 11:22
 22/24 A kérdező kommentje:

Szia!

Én nagyon szeretem, az Arénában vettem az elektromos üzletben fene tudja, hogy elektro world vagy mi az. Tourmalinos ez is, de nem azt vettem, aminek kerek kijelzője volt, hanem az egyszerűbbet 9.900 volt.

Én nagyon elégedett vagyok vele, jól vasal, hullámosítani is tud, meg göndöríteni, dvd nincs hozzá, de a youtubeon kismillió videó van fent arról mikre lehet hajvasalót használni, szóval nem is hiányzik. Gyorsan melegszik, rugalmasak a lapjai, jó hosszú a kábel és ilyen forgós, így nem gubancolódik össze míg formázás közben forgatom, kényelmes a fogása, van "billentyű zár" stb.

Nem tűnik rosszabbnak a hajam, bár nem mindennap vasalom ki, csak hajmosás után és csak szárazon, meg használom a T&G hővédő termékeket is.

2010. okt. 21. 16:02
 23/24 anonim ***** válasza:

Köszi, hogy ilyen gyorsan írtál. Már azóta írtam, de most látom, még sincs itt.

Én is az olcsóbbat néztem ki, ami 10 ezer, nem 20. Még jó, hogy csak 2 féle van. Nagyon nehéz választani az ilyen-olyan szuper bevonatos vasalók közül.

Tök jó, hogy a tied jól vasal. Mert van amire azt írták, alig vasal, és délután már kezdhetik újra.

Neked kitart következő hajmosásig? Ennek is felmelegedik a külső része, azért lehet vele göndöríteni is? Ez nem zavar vasaláskor, nem égeti a kezed?

Már alig várom, hogy nekem is legyen. Én eddig csak webáruházban láttam.

2010. okt. 23. 13:55
 24/24 A kérdező kommentje:

Melegedik kívülről, de azért nem annyira, mint a lap, meg ugye nem is ott fogom meg, szóval engem nem zavart még. Azt egyelőre nem figyeltem meddig tart, bár nekem csak egyszer kell hetente hajat mosni, azért szerintem durva lenne, ha addig szögegyenesen állna, mindegy milyen a vasaló. Amúgy gyakran nedves lesz az alja, vagy be is szoktam fonni, meg én olyan négyes fokozaton vasalok a tizenkettőből, mert féltem a hajamat. Nekem igaziból az a lényeg, hogy mikor belövöm, akkor jó legyen, utána meg már csak kicsit kelljen vele foglalkozni a következő mosásig.

Szerintem annak, az az oka, ha valaki délután kezdheti újra, hogy nem lehet elég meleg a vasaló, nem használ hajformázókat (pl. habot mielőtt szárítja stb. én úgy figyeltem meg, ha ilyenek vannak rajta akkor tart igazán jól, amúgy mindegy mit varázsolok) meg ha mondjuk párás a levegő, akkor tök mindegy milyen a vasalód.

2010. okt. 23. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!