Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik hajvasalót választanáto...

Melyik hajvasalót választanátok? Toni&Guy vagy Remington?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Eddig a remington felé hajlottam, de úgy láttam, hogy a toni&guy dolgok nagyon jók, és árban ugyanaz. Valakinek tapasztalata ezekről?

2009. dec. 27. 22:40
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
remington
2009. dec. 27. 22:46
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem olyan Remingtonom van, amit linkeltél, tökéletes. Maximálisan meg vagyok vele elégedve. A hajam sem töredezik, szép, finom puha maradt.

De a Tony & Guy-t nem próbáltam, viszont egyéb termékeim (sampon, balzsam) vannak ebből a márkából, és meg kell hogy mondjam, nagyon profik.

Esetleg kérdezz meg egy fodrászt erről.

2009. dec. 27. 22:47
 3/24 A kérdező kommentje:

Igen, azért gondolkodok, mert a hajápolók nagyon jók. Mondjuk attól lehet, hogy jobb, ha maradnak a kenceficéknél...

Azt hiszem, akkor inkább remington lesz.

2009. dec. 27. 22:48
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a remington nagyon jo, de nem eleg strapabiro

ha mindennapi hasznalatra kell, akkor inkabb a tony&guy a neked valo

2009. dec. 28. 00:39
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
nekem divatbemutatón a fodrász nyomta a rizsát a Tony vasalóról hogy neki nem jött be....azóta is remington vn neki.
2009. dec. 28. 01:06
 6/24 anonim ***** válasza:
75%

Hát nem tudom Magyarországon hogy van, de én eddig úgy vettem észre, hogy a Remington és a Tony & Guy messze nem egy kategória.

A Tony & Guy igencsak profi és neves márka, én biztos az ő terméküket választanám.

A Remington azért valamivel lejjebb van és több embertől hallom, hogy a Remington hajvasalója egy szar és hamar lekopott, tönkrement stb.

És nem azért írom, mert én nem vagyok elvakult márkab.zi, én szeretem begyűjteni az infókat és csak úgy hajlani egy-egy cég felé.

Én mindenképpen a T&G-t venném, de kívánom hogy amelyiket veszed az beváljon ;)

2009. dec. 28. 06:05
 7/24 anonim ***** válasza:
55%
Toni&Guy,mert van benne ion kibocsátó:D
2009. dec. 28. 11:00
 8/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Végül a remington mellett döntöttem, azért, mert kiemelik, hogy 2 év garancia van rá, a másiknál meg nem írnak ilyet. Szóval, ha két év alatt lekopik kicseréltetem, ha meg kibírja a két évet, akkor bőven jó. :)
2009. dec. 28. 11:44
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

én már évek óta remingtont használok és teljesen meg vagyok vele elégedve, és a fodrászok is azt használják.

a másikat még nem próbáltam, így nem tudok róla véleményt mondani...

2009. dec. 28. 11:46
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

remington.

nekem megfelel.:)

2009. dec. 28. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!