Melyik hajvasalót választanátok? Toni&Guy vagy Remington?
Eddig a remington felé hajlottam, de úgy láttam, hogy a toni&guy dolgok nagyon jók, és árban ugyanaz. Valakinek tapasztalata ezekről?
Nekem olyan Remingtonom van, amit linkeltél, tökéletes. Maximálisan meg vagyok vele elégedve. A hajam sem töredezik, szép, finom puha maradt.
De a Tony & Guy-t nem próbáltam, viszont egyéb termékeim (sampon, balzsam) vannak ebből a márkából, és meg kell hogy mondjam, nagyon profik.
Esetleg kérdezz meg egy fodrászt erről.
Igen, azért gondolkodok, mert a hajápolók nagyon jók. Mondjuk attól lehet, hogy jobb, ha maradnak a kenceficéknél...
Azt hiszem, akkor inkább remington lesz.
szerintem a remington nagyon jo, de nem eleg strapabiro
ha mindennapi hasznalatra kell, akkor inkabb a tony&guy a neked valo
Hát nem tudom Magyarországon hogy van, de én eddig úgy vettem észre, hogy a Remington és a Tony & Guy messze nem egy kategória.
A Tony & Guy igencsak profi és neves márka, én biztos az ő terméküket választanám.
A Remington azért valamivel lejjebb van és több embertől hallom, hogy a Remington hajvasalója egy szar és hamar lekopott, tönkrement stb.
És nem azért írom, mert én nem vagyok elvakult márkab.zi, én szeretem begyűjteni az infókat és csak úgy hajlani egy-egy cég felé.
Én mindenképpen a T&G-t venném, de kívánom hogy amelyiket veszed az beváljon ;)
én már évek óta remingtont használok és teljesen meg vagyok vele elégedve, és a fodrászok is azt használják.
a másikat még nem próbáltam, így nem tudok róla véleményt mondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!