Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik hajvasalót választanáto...

Melyik hajvasalót választanátok? Toni&Guy vagy Remington?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Eddig a remington felé hajlottam, de úgy láttam, hogy a toni&guy dolgok nagyon jók, és árban ugyanaz. Valakinek tapasztalata ezekről?

2009. dec. 27. 22:40
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Nekem is megfelelne, de nem találok! :O Eddig ahol voltam, vagy nem is volt, vagy épp ki volt fogyva a 1051es. Lehet a neten rendelem meg akkor. Pedig azért megnéztem volna élőben.
2009. dec. 28. 22:22
 12/24 anonim ***** válasza:
Én tegnap rendeltem meg neten pont azt a Remingtont amit linkeltél. Először Remington shine therapyt (s9950) akartam rendelni, de nem volt raktáron, és mivel az s1051-ről is csak jó kritikákat olvastam, úgy döntöttem, h ez is megfelel nekem. Azt mondták, miután megrendeltem, h kedden érkezik, ha megfelel akkor majd megírom milyen. :)
2010. jan. 1. 20:55
 13/24 A kérdező kommentje:
Szuper! Én voltam a városban pár helyen és ahol nem volt kifogyva, ott 14ezerért akarták adni. Hát mondom a neten meg 9900ért is lehet venni, úgyhogy nem vettem meg. De még azt sem döntöttem el, hogy rendelek-e, mert úgy lehet körülményesebb a garancia intézés, ha szükség van rá.. Úgyhogy még mindig nem vettem meg egyiket sem. :)
2010. jan. 1. 23:36
 14/24 anonim ***** válasza:
akkor majd azt is megírom, h mi lett a garanciálással. Asszem 2 év van rá. De lehet h ahonnan én rendeltem csak egy :D Mindjárt megnézem..
2010. jan. 2. 17:52
 15/24 anonim ***** válasza:

Szóval garancia 2 év volt, és nem volt semmi gond vele, csak átkellett vennünk a hajvasalót, a pénzt pedig odaadni a futárszolgálatnak. És volt vele egy olyan papír h 2 év garancia. Ennyi... Nem kellett semmit csinálni vele. [mivel nevet megkellett adni rendeléskor természetesen, és hát a nevemre írták a garanciálást már ott]

Nagyon szépen vasal egyébként göndörítést még nem nagyon próbáltam de az ötletek amik a dvd-n vannak nagyon jók, érdemes volt megvenni :)

2010. jan. 7. 14:07
 16/24 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi, örülök, hogy bevált! Én végül személyesen mászkáltam vasalókért, és a remington s1051est hihetetlen összegekért akarták adni, 13ezer volt a legolcsóbb, amennyiért láttam. Az meg elriasztott a netes vásárlástól, hogy "garanciális probléma esetén a postaköltség a vevőt terheli", egyrészt, hogy még fizessek, ha nem jó, meg várjak az ide-oda postázgatásra.

Végül egy tony&guy-t vettem, mert úgy voltam vele, hogy a közel azonos ár a t&g nél csak a hajvasalót jelenti, a remingtonnál viszont biztos a dvd, a tok, a szép doboz stb. nyomja fel az árat. Nagyon elégedett vagyok, 12 fokozatos, és már egyes és kettes fokozaton is tök jól vasal, hullámosít, göndörít... :)

2010. jan. 11. 11:38
 17/24 A kérdező kommentje:
A dvd-t meg meg találtam az ilyen videó megosztós oldalakon.
2010. jan. 11. 11:39
 18/24 anonim ***** válasza:

Én is láttam az indavideo-n, de az nem a teljes. Még van pár ötlet rajta! :)

Em ne szomorítsál el :( Nekem tetszik, és remélem h nem a dvd nyomta fel az árát. Bár én 21000 ftért vettem [pontosabban 7000 dinárért, mert nem volt olcsóbban :D]

2010. jan. 12. 20:33
 19/24 anonim ***** válasza:
Ja, de azért én is örülök, h te meg vagy elégedve a tg-vel :)
2010. jan. 12. 20:33
 20/24 A kérdező kommentje:
Na hát lényeg az, hogy bejön!
2010. jan. 12. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!