Van ennek a típusú hajfestésnek valami neve? (kép lent)
Figyelt kérdés
bár nem ugyan az a fajta a kettő de eléggé hasonló.jó lenne tudni, hogy hogy keressek rá mert szeretnék olyan képet is látni amin nem a szőke-vörös kombó van.
Köszi!
2014. máj. 9. 20:27
1/2 anonim válasza:
beírod googleba hogy sötét vörös haj és kapsz egy csomó találatot, ami tetszik azt az oldalt megnyitod ée megnézed mit írnak, milyen árnyalat;
És a 2 vörös marhára nem egyforma, az egyik rendes vörös, szerintem mélyvörös vagy tüzes mélyvörös a rendes neve, nek is ilyen a hajam színe, a másik meg padlizsános inkább.
Meg márkától is függ milyen fantázianevet adnak a színeiknek, egy Palette meg egy Garnier sem ugyanúgy nevezi el a színeiket.
Bemész egy drogériába, megnézed a vörös hajfestékeket, ami tetszik megnézed milyen fantázianév van a dobozára írva, otthon meg rákeresel
2/2 A kérdező kommentje:
Lehet h rosszul fogalmaztam,Bocsi. Engem maga a festés érdekel tehát ez h az alsó réteg mas színű mint a felső tincsek. Amugy a hajam csokibarna es azt szeretnem sotet szokevel társítani. Az érdekel h van e olyan neve ennek mint pl az ombre festés stb.
2014. máj. 9. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!