Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi számít gyakori hajfestésnek?

Mi számít gyakori hajfestésnek?

Figyelt kérdés
én 17 évesen kb. 6 hetente átfestem a hajam, de nem használok hidrogén-peroxidot. Szőkésre festettem, 3x lett átfestve a lenövés miatt, most vöröset vagy világosbarnát szeretnék.Ez sokat árt a hajamnak? az is lehet,hogy később hullani fog?
2014. ápr. 28. 21:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hidrogén-peroxid nélkül mégis hogy festesz hajat? Mert az minden hajfestékhez van. Anélkül nem is fogná be a hajad.

Ha festések közt legalább 2 hetet vársz akkor nem lesz gond. Na meg persze ha jó minőségű festéket használsz, fodrászkellékesből.

2014. ápr. 28. 21:45
 2/4 A kérdező kommentje:

úgy értettem,hogy lehet a boltban venn x%-os hidrogén peroxidot meg szőkítőport.Na én olyat nem használok.

köszönöm a választ :)

2014. ápr. 28. 22:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem kicsit sok a 6 hét, de ha ennyi idő untán már csúnyán látszik a lenövés akkor ugye kénytelen vagy.

Viszont még csak 17 éves vagy mi lesz a hajaddal 20 év múlva?Az a sok festés biztosan nem tesz jót neki...

2014. ápr. 28. 22:29
 4/4 anonim ***** válasza:

A hathetes ciklus egyáltalán nem sok, az az általános.

A hidrogén-peroxid minden tartós színezőhöz és a hajfestékekhez is nélkülözhetetlen, ez az a folyósabb anyag, amit hozzá kell keverni a tubusos festékhez.

Én jó pár éve festem a hajam és nem hullik tőle, semmi bajom nincs. Jó anyagokat kell használni és úgy, ahogy azt előírják.

2014. ápr. 29. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!