Mi számít gyakori hajfestésnek?
Hidrogén-peroxid nélkül mégis hogy festesz hajat? Mert az minden hajfestékhez van. Anélkül nem is fogná be a hajad.
Ha festések közt legalább 2 hetet vársz akkor nem lesz gond. Na meg persze ha jó minőségű festéket használsz, fodrászkellékesből.
úgy értettem,hogy lehet a boltban venn x%-os hidrogén peroxidot meg szőkítőport.Na én olyat nem használok.
köszönöm a választ :)
Szerintem kicsit sok a 6 hét, de ha ennyi idő untán már csúnyán látszik a lenövés akkor ugye kénytelen vagy.
Viszont még csak 17 éves vagy mi lesz a hajaddal 20 év múlva?Az a sok festés biztosan nem tesz jót neki...
A hathetes ciklus egyáltalán nem sok, az az általános.
A hidrogén-peroxid minden tartós színezőhöz és a hajfestékekhez is nélkülözhetetlen, ez az a folyósabb anyag, amit hozzá kell keverni a tubusos festékhez.
Én jó pár éve festem a hajam és nem hullik tőle, semmi bajom nincs. Jó anyagokat kell használni és úgy, ahogy azt előírják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!