Hogyan tüntetheném el a pattanásaim? Annyira ciki
Figyelt kérdés
Itt vok 18 éves fiú létemre úgy h van pattanásom.annyira égő így mászkálmom városba is.nem igazán érzrm magam így jól. Ciki nem ciki, próbáltam krémeket is de nem igazán hat. Van h kezd el tünni,de aztán vissza jön. Miért alakulhatnak ki? Vagy hogy tüntessem el? Nektek mi jött be?2014. máj. 6. 14:17
1/7 anonim válasza:
Nem tudom milyen pattanásaid vannak, és mennyire sok van belőlük. Mindenesetre enyhíteni úgy tudsz a problémán, ha helyesen táplálkozol: zöldség, gyümölcs, rengeteg folyadék, kerülöd a zsíros ételeket, csokikat. Naponta kétszer zuhanyozz. Használj tonikot, jó a szalicilsav, vmint hidratálókrémet, patikában kapható. Ha csak az arcodon van pattanás, akkor kozmetikushoz nézz el, ő szépen kitisztítja neked a bőröd (habár egyre kevesebb jó kozmetikus van).
2/7 A kérdező kommentje:
Kozmetikushoz nem nagyon merek elmenni fiú létemre.:D am ilyen 2%-os szalicil savas clean&skint szoktam használni vagy mi az. Legtöbb termék itthon ilyen. Ezek közül még azt a miteszeres eltávolítót is szoktam használni bőrradírnak hívják szerintem
2014. máj. 6. 14:41
3/7 A kérdező kommentje:
Meg arcszeszt hogy leszárítsam
2014. máj. 6. 14:41
4/7 anonim válasza:
Hát nyugodtan menj el kozmetikushoz, járnak oda fiúk is. :) De az tény, hogy egyre kevesebb a jó kozmetikus. Kár, hogy én nem tanultam annak, most szívesen segítenék neked ;)
5/7 anonim válasza:
Használj arcradilt, házi praktikák is hatásosak lehetnek. Nem kell feltétlenül annyi krémet magadra kenni, hagyd egy kicsit szellőzni is a bőröd. Pedig el kellene menni kozmetikushoz, ha azt szeretnéd hogy javuljon a helyzet, nem kellemes érzés de csak ő tudja szépen ki tisztítani az arcod. (Persze ha egy jó kozmetikusról van szó) Akármennyire is csábító nem biztos, hogy jobb ha nyomkodod a pattanásaidat. Ha mégis kísértésbe esel akkor előtte moss kezet, használj zsebkendőt a kinyomáshoz. Miután kinyomtad tonikkal moss arcot ez összehúzza. Nekem a szemcsepp hatásos, csökkenti a pattanás méretet, összehúzza az ereket. De a citrom és a szódabikarbona keveréke is hatásos. Esetleg próbáld ki a teafaolajat. Igyál sok vizet, hogy kimossa a méreg anyagokat, egyél sok vitaminos ételt. De a legjobb ha felkeresel egy jó bőrgyógyászat, aki ír fel neked gyógyszert.
6/7 anonim válasza:
Kozmetikus vagyok,nyugodtan elmehetsz.Nekem sok fiú vendégem van,de otthon inkább ne kisérletezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!