Elmúlnak egyszer a pattanásaim?
Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok. Mikor kamaszodtam érthetőek voltak a pattanások, amik kijöttek rajtam, mondták is mindig, főleg anyám, hogy a hormonok, a hormonok, majd elmúlik, de hamarosan töltöm a 18at és igaz, hogy kevesebb van rajtam, mint régebben, de van elég... főleg ilyen piros pattanások... Mit lehet tenni ezek ellen?2014. ápr. 23. 18:30
1/4 anonim válasza:
Még mindig kamasz vagy, attól még hogy 18 leszel.
De sokminden okozhatja a pattanásokat, egészségtelen étkezés, életmód, cigi, pia, cukros üdítők, nem megfelelő higiénia, stb. Lehet gyulladás, ciszta, rossz fog is az okozója, menj el néha kozmetikushoz, ha nem segít akkor bőrgyógyászhoz.
2/4 anonim válasza:
Még 20 évesen is lehetnek pattanások,de igen,el fog múlni.
3/4 anonim válasza:
Egyik ismerősöm is ilyen volt a testvérével együtt. Valamilyen gyógyszert szedtek rá, és el is múlt. De csak akkor menj szerintem vele orvoshoz, ha már nincs más lehetőség.
4/4 anonim válasza:
Fiatal vagy még, majd kinősz a pattanásokból 1-2 év múlva. Ha nem, na akkor menj el orvoshoz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!