Igaz, ha sok vizet iszom, elmúlnak a pattanásaim, és még a hegek is halványulnak?
Figyelt kérdés
eddig kb napi 4-5 deci folyadékot ittam és az sem víz volt... tea,kóla és a többi...2010. aug. 7. 14:07
1/12 anonim válasza:
Hát hogy jót tesz az tuti. Meg a kevesebb zsír se ártana, meg a rágcsálnivalókat is el kéne hagyni. Meg a kólát mint italt.
2/12 anonim válasza:
SZerintem igaz. a sok folyadek jot tesz a bornek. napi 2-3 liter viz, cukrozatlan gyogytea, gyumolcstea, lehet benne zold tea is, es a pattanasok csokkennek, esetleg el is mulnak, es sztem a hegeknek is jot tesz. nekem legalabbis jot tett. meg nem csak annak, hanem a kilok olvadnak lefele, es szebb lettem ugy egeszben :)
3/12 A kérdező kommentje:
az eddigi 4-5 decimhez képest a 2-3 liter elég sok :'D
de akkor valahogy ,megpróbálom...
2010. aug. 7. 14:22
4/12 anonim válasza:
napi másfél litert ittam és semmi változás :s de lehet neked elmúlna
5/12 A kérdező kommentje:
na, most tartok 4 liternél :D
2010. aug. 7. 16:18
6/12 anonim válasza:
sosem iszok cukros szaros üdítőket, réges régen ittam, de már leszoktam róla, és csak vizet iszok, vagy rostos üdítőt, kólát csak nagyon ritkán... de nekem semmi változás az arcomon ugyan olyan pattanásos...
7/12 anonim válasza:
23.30-nak: akkor ne csak 2-3 liter folyadekot igyal, hanem egyel hozza elesztot! Nekem semmi mas nem hasznalt, sem a draga kencek, sem a kozmetikus. egyel elesztot, szedj B vitamint, ha lehet akkor mozogj, jarj el futni vagy valami. Az segiteni fog remelhetoleg.
8/12 A kérdező kommentje:
Élesztőt ennnni ?:O
mennyit, hány naponta, mivel, hogyan? erről kérlek mesélj még!
2010. aug. 8. 12:31
9/12 anonim válasza:
Az élesztő evés tényleg segít. Egyik ismerősömnek is így múltak el a pattanásai. Nem tudom, hogy milyen gyakran ette, de szép lett a bőre.
10/12 anonim válasza:
12:23 vagyok!
Nah van már hatása? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!