Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan készíti a kontyát a...

Hosszúhajú kérdése:

Hogyan készíti a kontyát a való világban Iza és Zsófi?

Figyelt kérdés
Szeretném ezt a frizurát kipróbálni. Tudja valaki hogyan kell?

2014. máj. 6. 01:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha arra gondolsz mikor nagyon rendezett és nem lógnak ki belőle a hajszálak, olyan "titkárnős", akkor szerintem hajfánkkal. Felénk kb. 1000 Ft, de otthon tudsz csinálni zokniból, én sem vettem meg. Csak le kell vágni az ujjaknál és fel kell tekerni, esetleg össze is lehet varrni utána, érdemes szoros zokniból. A lényeg a lényeg, hogy a hajadba rakod mint egy hajgumit (előtte összefogod egy hajgumival, ott ahol a kontyot akarod), lehúzod a copfod végére és onnan feltekered. Ha laza vagy kilóg utána lehet rajta javítani hullámcsattal. Bonyolultan írtam le, de keresek neked egy videót.:)
2014. máj. 6. 09:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

http://www.youtube.com/watch?v=AzJkGJc2zkk

Itt jól látszik és ő jobban is csinálja. Mármint ahogy én írtam az kicsit problémásabb, de nekem sikerülni szokott. Ha körbe eloszlatod rajta a hajad, úgy tuti könnyebb.:)

2014. máj. 6. 09:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

http://www.youtube.com/watch?v=3NfPu4kLYyQ

Ebben a videóban pedig megmutatja, hogyan kell hajfánkot csinálni, a vége fele van.

2014. máj. 6. 09:57
 4/4 A kérdező kommentje:

ezer köszönetem!

jövő héten lesz a húgom esküvője, tök örülök a válasznak!

meg fogom csinálni!

2014. máj. 6. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!