Szőke hajfestékből irnátok vagy linkelnétek nekem olyat amitől nem sebesedik ki a fejem? Sos. Baaa
Bolti festékekre gondolok..pl: Loreal stb. Palettetől kisebesedett a fejem. Ne irjatok ilyet, hogy fodrász festék, mert nem értek hozzáá nekem olyan kell amit bemegyek a boltba megveszem és kész:D Ilyen szín kell -->
Ha kisebesedik a fejbőröd az azért van mert erős az oxi ami a festékhez van. Ez szőkékre jellemző, mindegyik bolti ilyen lesz.
Szóval annyit tehetsz hogy fodrászkellékesben vásárolsz és gyenge oxit kérsz hozzá. Mert fejbőrre 6%-nál erősebbet nem szabad használni, a bolti világosszőkékben pedig ennek a duplája van. Csoda ha még nem hullott ki a hajad tőle.
Fodrászkellékesbe is csak be kell menned, kérni hamvas szőke hajfestéket, eléd tolnak egy színskálát, kiválasztod a színt, kérsz 6% oxit hozzá és hurrá, megvan.
Másképp nem nagyon tudod megoldani, csak fodrásszal, vagy fodrászkellékesben vásárolt anyagokkal.
Ilyen világos szín eléréséhez szinte mindig elő kell szőkíteni, mert a sima hajfestékek nem képesek rá, a szuperszőkítőkhöz meg 12-es oxit kell használni, amitől tényleg kisebesedhet a fejbőröd, ha érzékeny. (bár én még nem tapasztaltam ilyet szakszerű alkalmazás mellett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!