Mitől sebesedik ki a pattanás?
Figyelt kérdés
2013. szept. 23. 20:40
2/6 A kérdező kommentje:
hogy érted?
2013. szept. 23. 20:55
4/6 A kérdező kommentje:
Kinyomás után? Szoktam pl a mellkasomról lekörmölni a pattanásokat de nem lesz sebes... az arcomon régebb tudom, hogy nagyon nagy sebet csináltam és a heg meg is maradt az ajkamon.. szóval hogy kerülhetem ki? mostnaában fertőtlenítem
2013. szept. 23. 21:52
5/6 anonim válasza:
Ne nyomkodd,inkább használj szárító ecsetelőt.
6/6 anonim válasza:
Akkor nyomd csak ki, ha már meg van érve a pattanás, vagy ha mitesszer... A kettő közti állapotban (amikor gyulladt, és kezd sárgulni), akkor kell békén hagyni, mert ha azt elkezded nyomkodni, akkor biztos nem fogod tudni kinyomni rendesen, benne marad, újra begyűlik, besebesedik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!