Hajhullás, hajápolás, bőrápolás? SOS
1.) valószínűleg az őszi természetes hajhullásod van....
2.) attól zsíros, mert minden nap mosod. ( erőszakold meg magad és ne mosd először 2, majd 3, ...stb így tovább 1 hétig, de minimum 5 napig)
3.)valószínűleg a hormon változás miatt vagy miteszeres. Menj kozmetikushoz...de alapból elmúlik majd.
A hajhullás nekem a varga cseppek-től állt el, kb. 1 hónappal azután, hogy elkezdtem használni már látható volt.
Arcra a teafaolajat ajánlom neked, de először menj el kozmetikushoz, hogykitisztítsa
Hajhullás: NE használj műanyag, sima fésűket, keféket. Egy 100% vaddisznósörte vagy tangle tweezer lenne jó. Emellett én mindig használok olajos pakolást (olívaolaj, kókuszolaj) hajmosás előtt. Hajmosásnál hagyd el a szilikonos samponokat, azoktól nagyon zsírosodott a száraz hajam is...
Pattanásokra: ne szárítsd a bőrödet, ne használj drogériás vackokat, semmit sem érnek. Inkább gyógyszertárban, interneten keresgess, vagy menj el kozmetikushoz. Bőrgyógyászatra is érdemes ellátogatni ha durva a baj ( nagy, gyulladt, csomós pattanások)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!