Szépségnapra tippek?
Figyelt kérdés
Kitaláltuk a barátnőmmel, hogy tartunk egy szépségnapot. Mindenféle házi cuccot kipróbáunk. Pl. élesztős arcpakolás,almaecetes tonik, citrom+szódabikarbóna, csallános hajvíz....
Esetleg tudnátok még ilyen házi tippeket?
2013. aug. 24. 16:49
1/5 anonim válasza:
Sok mindent lehet csinálni egy ilyen napon én tini koromban is csináltam és még 24 évesen is minden hétvégén tartok egy ilyen napot magamnak:) tapasztalatból mondom hogy próbáljatok ki amit csak jónak gondoltok de nem drasztikus dolog,csak semmikép ne 3 fajtát 1 dologra.tehát arcra pakolásnak egyszerre csak egy fajtát,kettőt már ne,mivel ezek házi dolgok néha picit töményebbek, erősebbek lehetnek a hatóanyagai.ezt mindenképpen tartsátok szem előtt nehogy balul süljön el a nap:) tippként,facsarjátok ki az uborka levét és kenegessétek be pici,ütögető mozdulatokkal a szemetek köré,teljesen felfrissül majd a bőrötök:)Még tudom ajánlani a méz-fahéj arcradírt,borzasztóan simává varázsolja az arcotokat,ez biztosan tetszeni fog nektek:)A körmötök szép lesz ha 5 precre citromlébe áztatjátok,ez akkor jó trükk ha sokat festitek a körmötöket,mivel így a természetes színét visszanyeri a körömlakk okozta elszíneződések eltűnnek.A méz és kristálycukor remek testradír,így mindenütt puhák lehettek tőle:) Fogakra mikor jól jönne ha fehérebb lenne,mert megyek valahová mindig sütőport kenek és azzal mosom meg fogkrém után,bár ezt csak ritkán csinálom,de hatásos.:)ha a hajatok egyenes,picit spricceljétek meg vízzel és tekerjétek fel egy 1x szétnyitott papírzsepibe és a végét kössétek össze a fejetek tetején:)ezt eset csináljátok meg és reggelre gyönyörű egyenletes hajtőtől lejövő göndör tincseitek lesznek,ami következő hajmosásig kitart... Én ezeket szoktam,sok sikert ha kipróbáljátok valamelyiket:)
2/5 anonim válasza:
Ha puha ajkakat szeretnétek, a vizes fogkefe sörtéivel finoman dörzsöljétek az ajkaitokat, utána tegyetek rá mézet. 2-3 perc múlva finom, puha ajkaitok lesznek. :)
3/5 anonim válasza:
Én citromos vízbe szoktam áztatni a körmeimet, szépen kifehérednek tőle, ha a körömlakktól kicsit besárgulnak, érdemes kipróbálni.
4/5 anonim válasza:
Ó, csak most olvastam, hogy ezt írta az 1. válaszoló is, bocsi:)
5/5 anonim válasza:
[link] Én ezt a hajpakolást ajánlom a szépségnapotokra, nekem bevált.:) Viszont ha festett a hajad, az ecet helyett tojássárgáját ajánlok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!