Szedtetek már Revalidot?
Figyelt kérdés
Amikor fésülködöm mindig hullik egy kicsit a hajam,de gondolom ez nagyjából átlagos. Ma vettem Revalidot. Érdekelne nektek használt-e ?
Eléggé pattanásos heges az arcom,természetesen nem ettől várom a csodát,de segíthet rajt valamit szerintetek?
Előre is köszönöm. 17/Lány
2013. szept. 16. 20:35
1/3 anonim válasza:
Én szedtem. Nem nagyon vettem észre változást.
2/3 anonim válasza:
2 hónap után a hajam elkezdett erősödni tőle..de aztán abba hagytam sajnos nem igazán volt rá pénzem, az arcomon nem láttam változást de lehet azon is javított volna ha rendszeresen szedem
3/3 anonim válasza:
én hajra szedtem mert nekem markostól hullott minden hajmosás után és már a fele is kihullott.. én egy hónapig minden nap szedtem (reggel délben este 2 szemet) és egy hónap után már javult, most is szedem, úgyhogy nekem bejött! ajánlom! bőrön nem tapasztaltam a változást. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!