Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szedtetek már Revalidot?

Szedtetek már Revalidot?

Figyelt kérdés

Amikor fésülködöm mindig hullik egy kicsit a hajam,de gondolom ez nagyjából átlagos. Ma vettem Revalidot. Érdekelne nektek használt-e ?

Eléggé pattanásos heges az arcom,természetesen nem ettől várom a csodát,de segíthet rajt valamit szerintetek?

Előre is köszönöm. 17/Lány

2013. szept. 16. 20:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Én szedtem. Nem nagyon vettem észre változást.
2013. szept. 16. 20:40
 2/3 anonim ***** válasza:
2 hónap után a hajam elkezdett erősödni tőle..de aztán abba hagytam sajnos nem igazán volt rá pénzem, az arcomon nem láttam változást de lehet azon is javított volna ha rendszeresen szedem
2013. szept. 17. 20:44
 3/3 anonim válasza:
én hajra szedtem mert nekem markostól hullott minden hajmosás után és már a fele is kihullott.. én egy hónapig minden nap szedtem (reggel délben este 2 szemet) és egy hónap után már javult, most is szedem, úgyhogy nekem bejött! ajánlom! bőrön nem tapasztaltam a változást. 17/L
2013. nov. 2. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!