Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Barna hajfestékből fekete...

Barna hajfestékből fekete lettem. Mit csináljak? Mivel szedjem le a hajamról úgyhogy ne roncsolja?!

Figyelt kérdés
Vöröses barna hajam volt, vettem Palette Arany barna festéket és fekete lettem foltokba vörös :( borzasztó volt, gyors elmentem fekete hajfestékért h legalább egyszínű legyen a hajam. Befestettem, tegnap még úgy ahogy el voltam vele, ma meg teljesen kikészültem h-h nézek ki le is mondtam az esti bulit:(( Fehér bőröm van és világos kék szemem, borzalmas, kiengedve is, összekötve meg olyan mintha sapka lenne rajtam, nagyon kiborultam. Mit csináljak? h tüntessem el a feketét úgyhogy ne roncsolja a hajam (szőkítőpor kivételével) Állig érő hajam van (most növesztem rövidről) meg ez a két hajfestés egymás után sem volt jó, de szerencsére nem lett semmi gond a hajammal. Segítsetek, lehetőleg olyan írjon aki valamivel le tudta szedni a feketét roncsolás nélkül.
2013. szept. 7. 19:53
 1/4 Directioner13 válasza:
Hát Én befestettem a hajam arra a szinre amilyet eleve akarta csak más fajta festékkel mert nekem meg a fekete lett foltos, hol világos hol sötét
2013. szept. 7. 20:05
 2/4 A kérdező kommentje:
de nekem most full fekete.
2013. szept. 7. 20:38
 3/4 anonim ***** válasza:
mi lett a hajaddal azóta ? egyébként van olyan ami kiszedi a hajból a festéket sötét hajra jó csak nem tudom mi a neve de valami color talán :/
2013. szept. 9. 16:29
 4/4 A kérdező kommentje:
C vitamin szépen dolgozik, világosodik :DD most van rajta a hajamon egy 20 perce:)))
2013. szept. 13. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!